Framo 2nd-skin
FRAMO 2nd-skin
FRAMO 2nd-skin

Second skin on skin squares 200 stuks

Second skin on skin squares à 200 stuks van 2,5 cm x 2,5 cm zijn kleine vierkante niet-steriele superieure hydro-gel pads voor de behandeling van blaren. Tevens geeft Skin on Skin het een goede bescherming bij druk en wrijving.

Skin on Skin Squares, beschermen tegen druk en wrijving, speciaal op die plaatsen waar de huid direct op het bot ligt, zoals bijv. op het scheenbeen, de handen, de knieën en de ellebogen. Ideaal voor gewrichten en andere plaatsen waar gevoeligheden (kunnen) optreden. De Skin on Skin Squares kan overal op het lichaam worden gebruikt waar druk, wrijving of blaren ontstaan. Niet gebruiken op open wonden!

Skin on Skin hecht niet aan de huid en werkt kalmerend, verkoelend en hydraterend. De reukloze samenstelling zorgt voor onmiddellijke verlichting en vermindert hiermee de pijn. Uitsluitend voor eenmalig gebruik!

*Maak de huid droog en vetvrij. Verwijder de blauwe plastic film en breng de vrijgemaakte zijde van de Skin on Skin dressing pad direct aan op de (blaar)gevoelige plek.
*Verwijder het papier van de afdekpleister en breng ruim aan op de onbeschadigde huid over de Skin on Skin.
*Vervang dagelijks de Skin on Skin dressing en de Fixomull stretch.
*Als de pad toch op de huid indroogt kan deze door overvloedig nat maken met water eenvoudig worden verwijderd. Eventuele kleefresten van de pleister kunnen met alcohol of babyolie worden verwijderd.
*Bewaar ongebruikte Skin on Skin pads in een (weer) afgesloten verpakking om uitdroging te voorkomen. Bij voorkeur op een koele plaats.
*De hydrogel van Skin on Skin dient bij gebruik afgedekt te worden door een afdekpleister.

Afmeting:
2,5 cm x 2,5 cm

Inhoud:
Pot à 200 stuks