Framo 2nd-skin
FRAMO 2nd-skin
FRAMO 2nd-skin

Second skin on skin circles 48 stuks (75 mm)

Second skin on skin circles à 48 stuks is een niet-steriele superieure hydro-gel voor de behandeling van blaren en hebben een diameter van 75 mm. Tevens geeft Skin on Skin een goede bescherming bij druk en wrijving.

Skin on Skin Circles, beschermen tegen druk en wrijving, speciaal op die plaatsen waar de huid direct op het bot ligt, zoals bijv. op het scheenbeen, de handen, de knieën en de ellebogen. Ideaal voor gewrichten en andere plaatsen waar gevoeligheden (kunnen) optreden. De Skin on Skin circles kan overal op het lichaam worden gebruikt waar druk, wrijving of blaren ontstaan. Niet gebruiken op open wonden!

Skin on Skin dressing hecht niet aan de huid en werkt kalmerend, verkoelend en hydraterend. De reukloze samenstelling zorgt voor onmiddellijke verlichting en vermindert hiermee de pijn. Uitsluitend voor eenmalig gebruik!

Maak de huid droog en vetvrij. Verwijder de blauwe plastic film en breng de vrijgemaakte zijde van de skin on Skin dressing pad direct aan op de (blaar)gevoelige plek.
Verwijder het papier van de afdekpleister en breng ruim aan op de onbeschadigde huid over de Skin on Skin pad.
Vervang dagelijks de dressing en de Fixomull Stretch.
Als de pad toch op de huid indroogt kan deze door overvloedig nat maken met water eenvoudig worden verwijderd. Eventuele kleefresten van de pleister kunnen met alcohol of babyolie worden verwijderd.
Bewaar ongebruikte Skin on Skin dressing pads in een (weer) afgesloten verpakking om uitdroging te voorkomen. Bijvoorkeur op een koele plaats.

De hydrogel van Skin on Skin dient bij gebruik afgedekt te worden door een afdekpleister zoals Fixomull Stretch.
Afmeting:
75 mm
Inhoud:
48 stuks